duminică, 16 octombrie 2016

Castiga Bitcoin Gratis cu Gitcoin




Dupa ce am invatat cum putem castiga Bitcoin Gratis cu Pikachu si cu Faucet GO este timpul sa va arat un site unde puteti castiga destul de bine daca sunteti putin interesati, este vorba despre Gitcoin.

Gitcoin va ofera mai multe posibilitati si puteti castiga pana la 500.000 de satoshi in doar cateva minute. Puteti castiga la fiecare 5 min cativa satoshi dar puteti mari valoarea satoshi-lor castigati la fiecare 5 min cu 50% daca urmariti stream-urile de pe twitch.

Insa cel mult puteti castiga daca completati chestionare, daca instalati aplicatii pe telefonul mobil si multe altele.

Acest site este probabil una dintre cele mai bune surse de a castiga satoshi gratis. Puteti retrage castigul oricand doriti daca ati castigat cel putin 10.000 de satoshi. Au si un sistem de referali in care  veti primii  15% din castigurile referalilor vostri.

Este nevoie sa te inregistrezi cu contul de Google +.

Va puteti inregistra AICI

Mai jos aveti si un mic tutorial despre ce ofera Gitcoin :


Un comentariu:

  1. salutari tuturor va provoc sa folositi metzin nu este nevoie sa intrati la fiecare ora pe metzi primiti 100 de ghs pentru inregistrare pe care sa ii puneti sa va mineze bitcoin eu leam incercat pe toate dar metzin este unul din cele mai bune pentru cei care sunteti interesati acesati linkul meu https://metizer.com/?ref=1ukccb

    RăspundețiȘtergere