miercuri, 28 septembrie 2016

Castiga Bitcoin Gratis cu Faucet GO



Dupa ce am invatat sa castigam Bitcoin gratis cu Pikachu este timpul sa va prezint cel mai bun site, care ofera satoshi gratis la fiecare 5 min.

Faucet GO iti permite sa colectezi satoshi la fiecare 5 min si ce este cel mai important, valoarea ce o poti colecta este foarte buna, minim 103 satoshi. Daca nu vrei sa colectezi la fiecare 5 minute nu este nici o problema, numarul de satoshi va creste cu fiecare minut.

Avantajul acestui site care ofera bitcoin gratis este ca ofera diferite bonusuri, pentru o scurta perioada ofera un bonus de 250% pentru ca este un site la inceput de drum. Totodata ofera bonus pentru activitate 1% in plus in fiecare zi. Mai exista si un bonus de 1% pentru fiecare referal, deci spre exemplu daca aveti 1000 de referali aveti un bonus de 1000% de fiecare data cand apesi butonul de colect, ceea ce este absolut fabulos.

Poti primii plata atunci cand ajungi la 50.000 satoshi sau in fiecare duminica daca ai in cont minim 10.000 satoshi. Administratorul site-ului este mereu la dispozitia voastra daca aveti probleme cu plata.

Te poti inregistra doar cu adresa portofelului digital, deci fara user, parola sau adresa de mail. Inregistreaza-te cat mai curand pentru a nu pierde bonusul de lansare de 250%.

In aproape 3 saptamani de la lansare am primit plati in valoare de 700.000 satoshi pe acest site.

Inregistreaza-te ACUM apasand urmatorul link : FAUCET GO

Mai jos aveti un mic tutorial, va rog sa il urmariti pentru a intelege mai bine cum functioneaza.


Un comentariu:

  1. m-am inregistrat dar se pare ca s-au schimbat bonusurile, oricum intradevar este unul dintre cele mai bune site-uri ce ofera satoshi gratuit

    RăspundețiȘtergere