duminică, 25 septembrie 2016

Portofelul digital "wallet" pentru Bitcoin



  Dupa cum va spuneam in postarea trecuta, cei care au Bitcoin ii stocheaza in portofele digitale denumite si "wallet". Aceste portofele se pot gasi pe cloud sau in calculatorul propriu si le permite user-ilor sa primeasca si sa trimita Bitcoin dar si sa plateasca pentru servicii.

Exista doua mari tipuri de portofele digitale : cel care se gaseste in calculatorul propriu, dar are nevoie de un spatiu mare pe PC si uneori este dificil de folosit.

Al doilea mare tip de portofel digital este cel care se gaseste pe cloud, este si cel pe care il recomand. Iti poti crea un portofel digital pe https://blockchain.info sau pe https://xapo.com, sunte nenumarate site-uri care permit creearea unui portofel digital dar acestea doua sunt cele mai sigure si mai folosite.

Mare grija la "user id" si parola, daca le pierdeti nu le veti mai putea recupera, deci este recomandat sa le salvati in mai multe locuri. Dupa ce va veti creea contul veti primi si o adresa pentru wallet, un fel de numar de cont bancar, acesta este foarte important deoarece veti avea nevoie tot timpul de acesta adresa pentru a putea primii, trimite si platii pentru servici, deci salvati-o si pe aceasta, daca o veti uita nu este nici o problema este deajuns sa va logati in cont si o puteti gasii oricand acolo, Din cand in cand acesta se va schimba pentru a nu putea fi urmarita.

In articolele viitoare va voi prezenta cateva modalitati de a castiga Bitcoin gratis asa ca urmariti in continuare blogul!

Un comentariu:

  1. Site-ul de sondaje nr.1 în România !
    ClixSense e online de 11 ani și are peste 8 milioane de membri din toată lumea !
    Vino azi în ehipa noastră >>> https://csl.ink/AI

    RăspundețiȘtergere